Share

2 redenen voor winkels om het bier in de aanbieding te zetten:

1) Biervoorraden die opgeslagen liggen in de koeling kosten meestal heel veel geld (Gekoelde ruimte is immers niet altijd gratis). Vandaar dus als bierproducten langer blijven liggen bij de LIDL of Aldi, kosten ze steeds meer. Er komt een punt waarop de kans bestaat, dat de kratten of blikjes bier niet meer verkocht wordt te groot is. Gelijkmatig wordt dus het in de uitverkoop gegooid en worden bierprijzen drastisch verlaagd. Dit is vaak zo met seizoens-producten of producten met een anderzijds beperkte houdbaarheid (eten, verf, planten).

2) Aanbiedingen werken lokkertjes in de hand: Bierdrinkende mensen hebben altijd producten nodig en hebben daarbij hun vaste winkels. Om iemand zover te krijgen dat hij/zij gebruik gaat maken van jouw winkel moet je die persoon binnen halen. Dat doe je met onweerstaanbare bier aanbiedingen van reguliere producten op kratten bier en blikjes. Hiermee probeer je dus een klant (de meeste zullen jongenskoppen zijn) aan je te binden door hun over de drempel te krijgen. Is de klant (mannen drinken meestal bier) eenmaal binnen, dan koopt de bierklant vaak meer dan alleen de aanbieding, of komt nog een keer rondgevlogen om inkopen te doen voor gewone producten.

Het is zeker niet altijd zo dat de plaatselijke winkelier of slijterij winst maakt op bier aanbiedingen! Voor grotere ondernemingen zoals Ahold (eigenaar van Albert Heijn) is dat een ander verhaal.

Bier aanbiedingen nieuws

no_logo

speciaalbier aanbieding

Gulden draak brewmaster aanbieding
Speciaalbier  à 75 cl
Prijs: € 4,79
Geldig t/m 5 maart 2017

no_logo

Heineken boni aanbieding

Heineken boni aanbieding
krat 24 flesjes  à 0,30 cl (2 kratten bier Heineken)
Prijs: € 19,98
Geldig t/m 7 februari 2017

no_logo

Boni grolsch aanbieding

Grolsch kornuit aanbieding
pak 6 blikjes  à 0,33 liter (2 pakken)
Prijs: € 4,75
Geldig t/m 24 Januari 2017

no_logo

speciaalbier aanbieding

Straffe Hendrik aanbieding
2x tripel en 2x quadrupel  à 0,33 liter (+ gratis glas)
Prijs: € 14,99
Geldig t/m 31 December 2016

no_logo

Spar aanbieding

Grolsch bier aanbieding
krat 24x30cl of 16x45cl
Prijs: € 9,99
Geldig t/m 9 november 2016