Share

De goedkoopste supermarkten voor bier

Voor zowel A-merken als huismerken is volgens de peiling in december 2011 Nettorama de goedkoopste supermarkt voor bier. Een boodschappenmandje met bier vol A-merken kost hier zo’n 5 tot 7% minder dan gemiddeld. Kiest u bij Nettorama voor de producten van huismerk Perfekt, dan bent u gemiddeld 12 tot 14% goedkoper uit dan wanneer u bij andere supermarkten hun huismerk koopt. Vergeleken met het huismerk van Super de Boer loopt het voordeel zelfs op tot 24%!

Maar wie voor de goedkoopste varianten bier kiest, blijkt bij Nettorama juist 6 tot 8% duurder uit te zijn dan gemiddeld. Zelfs Plus en MCD, die voor A-merken en huismerken tot de duurdere supermarkten behoren, zijn met goedkoopste varianten voordeliger dan Nettorama. Dit vreemde beeld is te wijten aan het relatief kleine assortiment van Nettorama. Anders dan supermarktketens als Jumbo, Hoogvliet en Albert Heijn heeft Nettorama minder aparte super goedkope budgetvarianten. Het goedkoopste product is dan dus het huismerk, en de prijs daarvan ligt bij Nettorama net iets hoger dan van zo’n apart budgetmerk.

De reclamefolders met bier aanbiedingen

Om te weten hoeveel geld u kunt besparen op bier door een huismerk of een budgetproduct te kopen in plaats van een A-merk, worden reclamefolders uitgegeven door grotere supermarktketens zoals C1000, Jumbo & Dekamarkt.  Alledaagse producten over soorten bier worden uitgekozen waarvan zowel een A-merkvariant als een huismerk- en budgetvariant te koop is. Om de reclamefolders te bekijken zal u de website moeten opzoeken van desbetreffende supermarkt!

Bier aanbiedingen nieuws

no_logo

speciaalbier aanbieding

Gulden draak brewmaster aanbieding
Speciaalbier  à 75 cl
Prijs: € 4,79
Geldig t/m 5 maart 2017

no_logo

Heineken boni aanbieding

Heineken boni aanbieding
krat 24 flesjes  à 0,30 cl (2 kratten bier Heineken)
Prijs: € 19,98
Geldig t/m 7 februari 2017

no_logo

Boni grolsch aanbieding

Grolsch kornuit aanbieding
pak 6 blikjes  à 0,33 liter (2 pakken)
Prijs: € 4,75
Geldig t/m 24 Januari 2017

no_logo

speciaalbier aanbieding

Straffe Hendrik aanbieding
2x tripel en 2x quadrupel  à 0,33 liter (+ gratis glas)
Prijs: € 14,99
Geldig t/m 31 December 2016

no_logo

Spar aanbieding

Grolsch bier aanbieding
krat 24x30cl of 16x45cl
Prijs: € 9,99
Geldig t/m 9 november 2016