Share

2 redenen voor winkels om het bier in de aanbieding te zetten:

1) Biervoorraden die opgeslagen liggen in de koeling kosten meestal heel veel geld (Gekoelde ruimte is immers niet altijd gratis). Vandaar dus als bierproducten langer blijven liggen bij de LIDL of Aldi, kosten ze steeds meer. Er komt een punt waarop de kans bestaat, dat de kratten of blikjes bier niet meer verkocht wordt te groot is. Gelijkmatig wordt dus het in de uitverkoop gegooid en worden bierprijzen drastisch verlaagd. Dit is vaak zo met seizoens-producten of producten met een anderzijds beperkte houdbaarheid (eten, verf, planten).

2) Aanbiedingen werken lokkertjes in de hand: Bierdrinkende mensen hebben altijd producten nodig en hebben daarbij hun vaste winkels. Om iemand zover te krijgen dat hij/zij gebruik gaat maken van jouw winkel moet je die persoon binnen halen. Dat doe je met onweerstaanbare bier aanbiedingen van reguliere producten op kratten bier en blikjes. Hiermee probeer je dus een klant (de meeste zullen jongenskoppen zijn) aan je te binden door hun over de drempel te krijgen. Is de klant (mannen drinken meestal bier) eenmaal binnen, dan koopt de bierklant vaak meer dan alleen de aanbieding, of komt nog een keer rondgevlogen om inkopen te doen voor gewone producten.

Het is zeker niet altijd zo dat de plaatselijke winkelier of slijterij winst maakt op bier aanbiedingen! Voor grotere ondernemingen zoals Ahold (eigenaar van Albert Heijn) is dat een ander verhaal.

Bier aanbiedingen nieuws

no_logo

brand flesje aanbieding

Amstel of Brand bier aanbieding bij supermarkt Jan Linders
alle varianten
fles, blik, tray of krat
m.u.v. krat 24x30cl
25% korting
Actieprijs: €0,35 per stuk
Geldig van 18 t/m 24 juni 2018

no_logo

Omdat de zomer net begonnen is, slaat de verhoogde temperatuur er altijd hard in. Mensen proberen vaak tevergeefs naar afkoeling te zoeken en dat is lastig, (bijna) overal is het warm. De beste oplossing tegen dit warme weer is dus goed vocht te drinken, wees matig met het nuttigen van bier.

Bier zorgt ervoor dat je nog meer dorst kan krijgen, omdat het vocht onttrekt aan je lichaam. Om te kunnen afkoelen zou je zoveel mogelijk de schaduw moeten opzoeken, thuis een airconditioner neerzetten, een duik nemen in het zwembad of naar het strand. Luchtige kleding dragen, open je ramen en deuren in de avond, zodat het lekker afkoelt in huis met de wind.

no_logo

Hertog Jan bier aanbieding

Hertog Jan of Brand bier aanbieding bij supermarkt Albert Heijn
krat 24 flesjes  à 0,33 cl
Prijs: €10,99
Geldig van 15 t/m 21 mei 2017

no_logo

Brand bier aanbieding

Heineken, Amstel of Brand aanbieding bij supermarkt Jumbo
Alle soorten m.u.v. Radler
2 pakken met 6 of 8 blikken  à 0,33 cl
Prijs: €3,95 – €9,68
Geldig t/m 30 mei 2017

no_logo

Van snacks tot lekkere drankjes, op woensdagnacht 26 april (Koningsnacht) & donderdag 27 april is het weer Koningsdag! Haal alvast je boodschappen in huis voor een zorgeloze Koningsnachts en Koningsdag. Koop de blikjes bier bij Albert Heijn en zet ze alvast koud. Het word een heerlijke dag voor iedereen.

Goedkoop bier koningsdag