Share

2 redenen voor winkels om het bier in de aanbieding te zetten:

1) Biervoorraden die opgeslagen liggen in de koeling kosten meestal heel veel geld (Gekoelde ruimte is immers niet altijd gratis). Vandaar dus als bierproducten langer blijven liggen bij de LIDL of Aldi, kosten ze steeds meer. Er komt een punt waarop de kans bestaat, dat de kratten of blikjes bier niet meer verkocht wordt te groot is. Gelijkmatig wordt dus het in de uitverkoop gegooid en worden bierprijzen drastisch verlaagd. Dit is vaak zo met seizoens-producten of producten met een anderzijds beperkte houdbaarheid (eten, verf, planten).

2) Aanbiedingen werken lokkertjes in de hand: Bierdrinkende mensen hebben altijd producten nodig en hebben daarbij hun vaste winkels. Om iemand zover te krijgen dat hij/zij gebruik gaat maken van jouw winkel moet je die persoon binnen halen. Dat doe je met onweerstaanbare bier aanbiedingen van reguliere producten op kratten bier en blikjes. Hiermee probeer je dus een klant (de meeste zullen jongenskoppen zijn) aan je te binden door hun over de drempel te krijgen. Is de klant (mannen drinken meestal bier) eenmaal binnen, dan koopt de bierklant vaak meer dan alleen de aanbieding, of komt nog een keer rondgevlogen om inkopen te doen voor gewone producten.

Het is zeker niet altijd zo dat de plaatselijke winkelier of slijterij winst maakt op bier aanbiedingen! Voor grotere ondernemingen zoals Ahold (eigenaar van Albert Heijn) is dat een ander verhaal.

Bier aanbiedingen nieuws

no_logo

Hertog Jan krat bier

Hertog Jan krat bier
Pilsener 24 x 30 cl
Prijs: €10,49
Geldig van 30 juli t/m 12 augustus 2018

no_logo

Jumbo alcoholvrije bieren

Diverse Alcoholvrije Pilseners, witbieren, radlers of ciders
2 verpakkingen 2e halve prijs
Prijs: €1,97 – €9,74
Geldig t/m di 21 augustus 2018

no_logo

Als je een krat bier koopt, zitten daar 24×0,30 flesjes in met totaal 7,20 liter bier. Als je een krat bier (Heineken, Amstel, Grolsch) inlevert bij de supermart, levert dat  met € 3,90 statiegeld op. De automaat accepteert een krat met 1 flesje voor statiegeld. Op deze website worden alleen prijzen vermeld zonder statiegeld.

no_logo

In een uitgebreid Italiaans onderzoek (link) van Andrology, staat dat het drinken van alcohol (biertje) een positief effect op de kwaliteit van het sperma. Het sperma zwemt niet alleen beter, maar ze hebben ook nog eens meer zaadcellen. Mannen die tussen de 4 en 7 alcoholconsumpties drinken per week hebben blijkbaar betere zaadcellen.

no_logo

brand flesje aanbieding

Amstel of Brand bier aanbieding bij supermarkt Jan Linders
alle varianten
fles, blik, tray of krat
m.u.v. krat 24x30cl
25% korting
Actieprijs: €0,35 per stuk
Geldig van 18 t/m 24 juni 2018