Share

De goedkoopste supermarkten voor bier

Voor zowel A-merken als huismerken is volgens de peiling in december 2011 Nettorama de goedkoopste supermarkt voor bier. Een boodschappenmandje met bier vol A-merken kost hier zo’n 5 tot 7% minder dan gemiddeld. Kiest u bij Nettorama voor de producten van huismerk Perfekt, dan bent u gemiddeld 12 tot 14% goedkoper uit dan wanneer u bij andere supermarkten hun huismerk koopt. Vergeleken met het huismerk van Super de Boer loopt het voordeel zelfs op tot 24%!

Maar wie voor de goedkoopste varianten bier kiest, blijkt bij Nettorama juist 6 tot 8% duurder uit te zijn dan gemiddeld. Zelfs Plus en MCD, die voor A-merken en huismerken tot de duurdere supermarkten behoren, zijn met goedkoopste varianten voordeliger dan Nettorama. Dit vreemde beeld is te wijten aan het relatief kleine assortiment van Nettorama. Anders dan supermarktketens als Jumbo, Hoogvliet en Albert Heijn heeft Nettorama minder aparte super goedkope budgetvarianten. Het goedkoopste product is dan dus het huismerk, en de prijs daarvan ligt bij Nettorama net iets hoger dan van zo’n apart budgetmerk.

De reclamefolders met bier aanbiedingen

Om te weten hoeveel geld u kunt besparen op bier door een huismerk of een budgetproduct te kopen in plaats van een A-merk, worden reclamefolders uitgegeven door grotere supermarktketens zoals C1000, Jumbo & Dekamarkt.  Alledaagse producten over soorten bier worden uitgekozen waarvan zowel een A-merkvariant als een huismerk- en budgetvariant te koop is. Om de reclamefolders te bekijken zal u de website moeten opzoeken van desbetreffende supermarkt!

Bier aanbiedingen nieuws

no_logo

brand flesje aanbieding

Amstel of Brand bier aanbieding bij supermarkt Jan Linders
alle varianten
fles, blik, tray of krat
m.u.v. krat 24x30cl
25% korting
Actieprijs: €0,35 per stuk
Geldig van 18 t/m 24 juni 2018

no_logo

Omdat de zomer net begonnen is, slaat de verhoogde temperatuur er altijd hard in. Mensen proberen vaak tevergeefs naar afkoeling te zoeken en dat is lastig, (bijna) overal is het warm. De beste oplossing tegen dit warme weer is dus goed vocht te drinken, wees matig met het nuttigen van bier.

Bier zorgt ervoor dat je nog meer dorst kan krijgen, omdat het vocht onttrekt aan je lichaam. Om te kunnen afkoelen zou je zoveel mogelijk de schaduw moeten opzoeken, thuis een airconditioner neerzetten, een duik nemen in het zwembad of naar het strand. Luchtige kleding dragen, open je ramen en deuren in de avond, zodat het lekker afkoelt in huis met de wind.

no_logo

Hertog Jan bier aanbieding

Hertog Jan of Brand bier aanbieding bij supermarkt Albert Heijn
krat 24 flesjes  à 0,33 cl
Prijs: €10,99
Geldig van 15 t/m 21 mei 2017

no_logo

Brand bier aanbieding

Heineken, Amstel of Brand aanbieding bij supermarkt Jumbo
Alle soorten m.u.v. Radler
2 pakken met 6 of 8 blikken  à 0,33 cl
Prijs: €3,95 – €9,68
Geldig t/m 30 mei 2017

no_logo

Van snacks tot lekkere drankjes, op woensdagnacht 26 april (Koningsnacht) & donderdag 27 april is het weer Koningsdag! Haal alvast je boodschappen in huis voor een zorgeloze Koningsnachts en Koningsdag. Koop de blikjes bier bij Albert Heijn en zet ze alvast koud. Het word een heerlijke dag voor iedereen.

Goedkoop bier koningsdag