Share

De goedkoopste supermarkten voor bier

Voor zowel A-merken als huismerken is volgens de peiling in december 2011 Nettorama de goedkoopste supermarkt voor bier. Een boodschappenmandje met bier vol A-merken kost hier zo’n 5 tot 7% minder dan gemiddeld. Kiest u bij Nettorama voor de producten van huismerk Perfekt, dan bent u gemiddeld 12 tot 14% goedkoper uit dan wanneer u bij andere supermarkten hun huismerk koopt. Vergeleken met het huismerk van Super de Boer loopt het voordeel zelfs op tot 24%!

Maar wie voor de goedkoopste varianten bier kiest, blijkt bij Nettorama juist 6 tot 8% duurder uit te zijn dan gemiddeld. Zelfs Plus en MCD, die voor A-merken en huismerken tot de duurdere supermarkten behoren, zijn met goedkoopste varianten voordeliger dan Nettorama. Dit vreemde beeld is te wijten aan het relatief kleine assortiment van Nettorama. Anders dan supermarktketens als Jumbo, Hoogvliet en Albert Heijn heeft Nettorama minder aparte super goedkope budgetvarianten. Het goedkoopste product is dan dus het huismerk, en de prijs daarvan ligt bij Nettorama net iets hoger dan van zo’n apart budgetmerk.

De reclamefolders met bier aanbiedingen

Om te weten hoeveel geld u kunt besparen op bier door een huismerk of een budgetproduct te kopen in plaats van een A-merk, worden reclamefolders uitgegeven door grotere supermarktketens zoals C1000, Jumbo & Dekamarkt.  Alledaagse producten over soorten bier worden uitgekozen waarvan zowel een A-merkvariant als een huismerk- en budgetvariant te koop is. Om de reclamefolders te bekijken zal u de website moeten opzoeken van desbetreffende supermarkt!

Bier aanbiedingen nieuws

no_logo
Bier bestellen via Bol.com

Heb je een feestje ingepland en wil je goedkoop bier inslaan? Vanaf heden is het mogelijk om via Bol.com speciaalbier, bierfusten, Heineken producten, sterke drank & wijn te bestellen. Aan de deur zal worden gecontroleerd of de koper wel 18 jaar of ouder is. Zo niet, dan zal het pakketje worden teruggenomen. Een leeftijdscontrole voor consumenten die alcoholische dranken bestellen.

no_logo

Hertog Jan krat bier

Hertog Jan krat bier
Pilsener 24 x 30 cl
Prijs: €10,49
Geldig van 30 juli t/m 12 augustus 2018

no_logo

Jumbo alcoholvrije bieren

Diverse Alcoholvrije Pilseners, witbieren, radlers of ciders
2 verpakkingen 2e halve prijs
Prijs: €1,97 – €9,74
Geldig t/m di 21 augustus 2018

no_logo

Als je een krat bier koopt, zitten daar 24×0,30 flesjes in met totaal 7,20 liter bier. Als je een krat bier (Heineken, Amstel, Grolsch) inlevert bij de supermart, levert dat  met € 3,90 statiegeld op. De automaat accepteert een krat met 1 flesje voor statiegeld. Op deze website worden alleen prijzen vermeld zonder statiegeld.

no_logo

In een uitgebreid Italiaans onderzoek (link) van Andrology, staat dat het drinken van alcohol (biertje) een positief effect op de kwaliteit van het sperma. Het sperma zwemt niet alleen beter, maar ze hebben ook nog eens meer zaadcellen. Mannen die tussen de 4 en 7 alcoholconsumpties drinken per week hebben blijkbaar betere zaadcellen.